Eska - wiemy, co dobre
05/10/2017

Wędliny grube

(kroimy na życzenie)

– baleron
– boczek cygański
– boczek b/k, b/s wędzony extra
– przysmak galicyjski
– golonka pieczona b/k
– kminkowa kiełbasa
– krakowska sucha
– krakowska parzona
– filet pieczony z indyka
– mielonka tyrolska
– schab pieczony szary
– pieczeń rzymska
– kurczak gotowany
– polędwica domowa
– polędwica sopocka
– polędwica wędzona
– polędwica z indyka
– polędwica z kurczaka
– polędwiczki pieczone
– polędwiczki ze spichlerza
– przysmak watykański
– salceson ozorkowy
– salceson lisiecki
– salceson wiejski
– salami bumerang
– salami dębickie
– salami cygańskie
– salami włoskie picante
– salami w kształcie serduszka
– salami texas
– salami hetmańskie
– salami Veroni Milano
– salami z ziołami
– salami z pieprzem
– salami Pick
– salami Spianata Piccante
– salami peperoni
– schab kruchy
– schab domowy pieczony
– szynka biała
– szynka Prosciutto Crudo Parma
– DIS
– szynka wołowa – pastrami
– szynka babuni
– szynka dojrzewająca
– szynka domowa extra
– szynka gotowana
– szynka konserwowa z kurczaka
– szynka konserwowa wieprzowa
– szynka pieczona
– szynka surowa wędzona w siatce
– szynka surowa wędzona wiejska
– szynka w galarecie
– szynka wiejska
– szynka śląska
– szynkowa wieprzowa
– żeberka wędzone
– pasztet z jagnięciną
– pasztet drobiowy pieczony
– pasztet z indyka z żurawiną
– pasztet z królika pieczony
– pasztet z gęsiną pieczony

Facebook